Forum SpaarInformatie | Sparen | SpaarRente | SpaarBanken | En meer
https://forum.spaarinformatie.nl/

Nieuws is terug op de homepage
https://forum.spaarinformatie.nl/mededelingen-spaarinformatie-f22/nieuws-terug-homepage-t7145.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  SpaarInformatie [ do 08 nov 2012 12:11 am ]
Berichttitel:  Nieuws is terug op de homepage

Nu we het SpaarInformatie forum op onze nieuwe server hosten, hebben we ook het laatste nieuws weer terug gezet op de homepage van SpaarInformatie.

Het laatste nieuws laat de meest recente nieuws topics zien die in het forum gepost zijn. De homepage wordt een paar keer per dag geupdate. Een nieuw topic in het forum zal dus met een paar uur vertraging op de homepage komen. Dit is onder andere gedaan om te voorkomen dat spam de homepage van SpaarInformatie bereikt.

We willen iedereen oproepen om zorgvuldig om te gaan met het posten van nieuws in het forum "Het laatste nieuws rondom sparen". Post alleen nieuws en houd je aan de forum regels. Zie je iets wat niet klopt in dit deel van het forum (zoals bijvoorbeeld spam), laat het ons dan weten zodat we direct actie kunnen ondernemen. De snelste manier om ons te bereiken is via contact in het menu. We stellen dit erg op prijs aangezien het laatste nieuws direct gelinkt is met de homepage en we daar natuurlijk geen vervuiling op willen hebben.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/