Forum SpaarInformatie | Sparen | SpaarRente | SpaarBanken | En meer
https://forum.spaarinformatie.nl/

Nieuwe Voorwaarden
https://forum.spaarinformatie.nl/leaseplan-bank-f64/nieuwe-voorwaarden-t8459.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  dubbeltje [ do 23 okt 2014 11:35 am ]
Berichttitel:  Nieuwe Voorwaarden

Geachte ...,

Per 24 november 2014 gelden er nieuwe Voorwaarden voor uw spaarrekening bij LeasePlan Bank. Wij vervangen dan de Productvoorwaarden Particulier Sparen van 1 juli 2011 door de Voorwaarden Online Spaarrekening.

U vindt de Voorwaarden Online Spaarrekening op de pagina Voorwaarden van onze website.

Belangrijkste wijzigingen
- De Voorwaarden Online Spaarrekening zijn geschreven in begrijpelijke taal. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
- Hebt u een Termijndeposito geopend? En beëindigt u deze binnen 14 dagen? Dan brengen wij daar geen kosten voor in rekening.
- Uw gehele spaarrekening bij LeasePlan Bank noemen wij voortaan Online Spaarrekening. Op uw Online Spaarrekening kunt u Internetsparen en Depositosparen. Internetsparen doet u op uw Internetspaarrekening. Depositosparen doet u met uw Termijndeposito. Inhoudelijk verandert hiermee voor u niets.

Gaat u akkoord met de nieuwe Voorwaarden?
Dan hoeft u niets te doen. Per 24 november 2014 gelden voor u de Voorwaarden Online Spaarrekening.

Gaat u niet akkoord met de nieuwe Voorwaarden?
Laat dit dan uiterlijk op zondag 23 november in een e-mail aan klantenservice@leaseplanbank.nl weten. Hebt u op dat moment geen lopend Termijndeposito? Dan beëindigen wij uw Internetspaarrekening.

Hebt u wel een of meer lopende Termijndeposito’s? Dan blijven de Voorwaarden Particulier Sparen voor u gelden totdat uw laatste Termijndeposito is vrijgevallen. Daarna beëindigen wij uw Online Spaarrekening bij LeasePlan Bank. Tenzij u na 23 november nog een nieuwe Termijndeposito opent. Dan gaan de Voorwaarden Online Spaarrekening gelden voor uw gehele Online Spaarrekening.

Meer weten?
Is er iets niet duidelijk? Hebt u een vraag? Ga dan naar ‘vraag en antwoord’ op onze website. Zit uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail of bel ons. Onze medewerkers helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
LeasePlan bank

Rob Keulemans
Directeur

Auteur:  Piggy [ do 23 okt 2014 7:47 pm ]
Berichttitel:  Re: Nieuwe Voorwaarden

Vreemd, meestal is het zo dat als je niet eens bent met de voorwaarden alles komt te vervallen. Zou voor leaseplan eigenlijk wel goed uitkomen dat mensen hun deposito opzeggen. Ik vermoed dat vele deposito's nog een hoge rentevergoeding krijgen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/