Forum SpaarInformatie | Sparen | SpaarRente | SpaarBanken | En meer
https://forum.spaarinformatie.nl/

Rente LeasePlan per 1 aug
https://forum.spaarinformatie.nl/leaseplan-bank-f64/rente-leaseplan-per-aug-t9269.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  marcV [ zo 31 jul 2016 9:03 am ]
Berichttitel:  Rente LeasePlan per 1 aug

[list=][Internetsparen
De variabele spaarrente voor augustus wordt 0,70% nominaal op jaarbasis. De spaarrente blijft daarmee gelijk aan de rente van juli 2016.

Depositosparen
Bij Depositosparen hoort een vaste rente. Deze vaste rente is bekend voor u het Termijndeposito afsluit. De rente blijft gelijk tijdens de met u afgesproken periode. De vaste rente stellen wij periodiek vast. Dit gebeurt op basis van de ontwikkelingen op de geldmarkt en op de kapitaalmarkt.

Inzicht in de actuele rentestand
Wilt u meer weten over onze rentetarieven? Kijk dan op onze website bij actuele rentetarieven. Vanaf de eerste dag van de maand vindt u daar de nieuwe rentetarieven.

Veiligheid
Sparen bij LeasePlan Bank betekent sparen bij een bank waar uw gegevens veilig zijn. Uw gegevens worden bewaard in een goed beveiligde omgeving. Op onze website vindt u volop informatie en tips over veilig internetbankieren.

Meer weten?
Is er iets niet duidelijk? Hebt u een vraag? Ga dan naar ‘vraag en antwoord’ op onze website. Zit uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail of bel ons. Onze medewerkers helpen u graag. /list]

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/