Forum SpaarInformatie | Sparen | SpaarRente | SpaarBanken | En meer
https://forum.spaarinformatie.nl/

Zwitserleven - Podium Cadeaukaart van €25 bij €2.500 inleg
https://forum.spaarinformatie.nl/zwitserleven-f80/zwitserleven-podium-cadeaukaart-van-bij-500-inleg-t8548.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  pacman [ ma 22 dec 2014 5:23 pm ]
Berichttitel:  Zwitserleven - Podium Cadeaukaart van €25 bij €2.500 inleg

Zwitserleven heeft een nieuwe actie. Interessant (ook zonder Podiumkaart) is dat je eenmalig een onbeperkt bedrag in ZL Maandsparen kan bijstorten.
Onderstaand wat stukken tekst van de actie.

Open uiterlijk 31 januari 2015 een Zwitserleven spaarrekening, stort minimaal €2.500 en ontvang de Podium Cadeaukaart t.w.v. €25! Met deze cadeaukaart kunt u kiezen uit voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert.
De spaaractie geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Nieuwe klanten:
Om voor de actie in aanmerking te komen moet u voor 31 januari 2015 een InternetSparen, MaandSparen of DepositoSparen rekening geopend hebben. Uw additionele storting van minimaal € 2.500,- dient uiterlijk 4 weken na de openingsdatum op uw Zwitserleven Spaarrekening te staan. Bovendien dient u te voldoen aan alle (wettelijke) verplichtingen die behoren bij het acceptatieproces bij het openen van een spaarrekening.

Bestaande klanten:
Heeft u al een bestaande en actieve spaarrekening (InternetSparen of MaandSparen) bij ZwitserlevenBank? U dient in één keer een storting van minimaal € 2.500,- te doen die uiterlijk 31 januari 2015 ontvangen is. Dus ook voor klanten met MaandSparen is het mogelijk om eenmalig minimaal € 2.500,- bij te storten gedurende de actieperiode.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/