Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Het is nu wo 30 nov 2022 8:50 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur





Advertenties

Sponsors
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: za 31 okt 2015 12:46 pm 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Ik kan niet meer inloggen. Bij zowel Password als Verificationcode staat een verbod bord?

Storing?? Geen melding op de site.. :shock:

Zijn er meer met dit probleem?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: zo 01 nov 2015 12:07 pm 
Dubbeltje
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 08 jul 2011 9:29 am
Berichten: 238
Woonplaats: Westland
Gisteren niet ingelogd, vandaag geen probleem.

_________________
Echte mannen komen thuis met honger ipv bloemen


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: ma 02 nov 2015 11:27 am 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Adpatatje schreef:
Gisteren niet ingelogd, vandaag geen probleem.


Dank voor jou melding :wink:

Ik weet nu dat de fout bij mij zit.
Zonder dat ik het door had heb ik waarschijnlijk softw. van icbc op mijn comp. staan met Chinees instructies die ik niet kan lezen.
Vanmorgen met icbc gebeld. Een regelrecht drama. Vriendelijke mensen hoor.
Maar ze hadden icbc moeten verbieden om op de Nederlandse tour te gaan als ze niet in de Nederlandse taal op de internetsite hebben. Ik krijg er nu Chinees op. Niet meer te doen. Wat een ramp.. :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: di 03 nov 2015 4:32 pm 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Maandag enkele uren met icbc aan de telefoon gezeten. Maar geen oplossing....
Ik zal z.s.m. terug gebeld worden om dit probleem op te lossen.
Vandaag niets gehoord. :mrgreen: (ik ben inmiddels mijn extra rente al weer kwijt aan de telefoon kosten :shock: )


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: di 03 nov 2015 9:43 pm 
Kwartje

Geregistreerd: di 27 sep 2011 6:16 pm
Berichten: 304
Misschien werkt inloggen op een andere PC wel.
Gooi ook al de cookies eens weg en probeer het nog eens.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: wo 04 nov 2015 8:56 am 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Dank schraper, Voor het meedenken. :wink: Op een andere PC heb ik geen mogelijkheid voor. En de cookies verwijderen heb ik al geprobeerd. Maar niets helpt.
Het hele bestand van icbc heb ik al verwijderd gehad. Maar volgens mij zit het in de softw. van icbc zelf. Omdat ik keurig netjes bij de tweede en derde regel om in te loggen geen toegang krijg. Als er vanuit mijn PC een blokkade zou zijn, zou toch de hele site niet zichtbaar zijn.? :( Gisteren in de namiddag heeft icbc mij weer gebeld en geprobeerd om het probleem op te lossen. En weer een uur bezig geweest. Ze zijn toch wel erg behulpzaam!! Maar geen oplossing gevonden. :(


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: wo 04 nov 2015 11:45 am 
Kwartje

Geregistreerd: di 27 sep 2011 6:16 pm
Berichten: 304
Jammer dat het niet werkt.

Heb je al een andere browser geprobeerd ?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: wo 04 nov 2015 12:19 pm 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Hallo Schraper, Ja ook dat hebben we geprobeerd.. :(
Fijn dat je mee denkt!! :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Storing bij ICBC?
BerichtGeplaatst: wo 04 nov 2015 5:38 pm 
Daalder

Geregistreerd: wo 30 jan 2008 1:52 pm
Berichten: 1748
Hij doet het weer!!!! :P
Wat was nu de oorzaak...??? Vanmiddag heeft icbc mij weer gebeld. En na wat met "invoeg toepassingen beheren" (Het tandwieltje rechtsboven in het scherm) Wat blijkt nu icbc heeft hier 7 bestanden staan voor invoegtoepassing. En die moeten allemaal "aan" staan.
Nu waren er ook een paar bij waar geen icbc bij stond. En wat ik later zag dat er wel " Industrial and commercial Bank of china limited " stond. In het blauw en kleine lettertjes.
Die ook "aan" gezet en... ja hoor. Het werkt. Nu nog de vraag hoe kwamen ze uit te staan.

We (met icbc samen) hebben alle softw. er eerst afgehaald en er toen weer op gezet. En het werkte niet.

Dus weer een ervaring rijker... :P


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Advertenties

Sponsors

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
phpBB SEO