Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Het is nu ma 14 okt 2019 11:30 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]





Advertenties

Sponsors
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 30 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Wat geeft de eerste pagina bij de start van het aanvragen van een Westland Utrecht rekening?
Een vraag met of je aan een aantal voorwaarden voldoet zoals minimaal 18 jaar, woonachtig in Nederland etc... 82%  82%  [ 27 ]
Een window met daarin o.a. de tekst RSL Error 18%  18%  [ 6 ]
Een foutmelding die te maken heeft dat Flash niet geïnstalleerd is 0%  0%  [ 0 ]
Totaal aantal stemmen : 33
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 2:33 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: ma 09 mei 2011 12:39 pm
Berichten: 584
Das wellicht wel zo maar maakt toch geen verschil hoor. Enige verschil is dat SI een ad heeft en die geblokt worden op het werk.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: 64 bit Flash?
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 3:32 pm 
Dubbeltje

Geregistreerd: wo 17 sep 2008 9:28 am
Berichten: 228
Jhn314 schreef:
RSL Error 2 of 3, en onderaan de pagina Error #2032

Windows 7 (64 bit) met Firefox 4.

IE9 meteen ook even getest: dezelfde error.

Google Chrome hetzelfde probleem.

Zojuist even een hertest uitgevoerd vanaf een andere PC (Win XP 32 bit). Firefox 4 en Google Chrome werken zonder probleem, IE8 vraagt om installatie van Flash player 10.3. Na installatie van Flash werkt de site ook in IE8.

Mijn vermoeden is dat het een probleem met de flash plugin is, mogelijk in combinatie met de 64-bit versie van Windows. Of is er iemand die vanuit een 64-bit Windows wel al succesvol heeft kunnen testen?

Ik heb sowieso al een gruwelijke hekel aan websites die Flash voor dit soort dingen proberen te misbruiken. Ik zou zeggen: mailtje naar de bank met de vraag of ze voor die registratie niet gewoon een HTML-pagina kunnen opzetten. Dat werkt tenminste altijd en vanuit ieder OS, zonder dat er bepaalde versies van bepaalde plugins vereist zijn.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 4:01 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 09 dec 2007 8:20 pm
Berichten: 2932
Mijn optie staat er niet bij. Ik krijg een eeuwig doordraaiend logo van de bank met "Even geduld a.u.b." en dit houdt maar niet op. (XP IE8 vanaf het werk).

_________________
<als het glas half leeg is, past er meer bij in dan wanneer het half vol is>


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 4:13 pm 
Gulden

Geregistreerd: vr 22 feb 2008 4:17 pm
Berichten: 1198
Geen probleem met Vista


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 4:32 pm 
Gulden
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 07 mei 2009 12:16 pm
Berichten: 1060
Geen probleem met Vista (laatste level) en Firefox 3.6.2.

_________________
Trying to save safe...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 6:02 pm 
Gulden

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 3:36 am
Berichten: 1446
Probleemloos bij mij.
W7 / Firefox 4.0.1


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 9:23 pm 
Kwartje

Geregistreerd: ma 03 mei 2010 4:57 pm
Berichten: 371
Thuis gaat het prima

Windows 7 / Firefox 4.0.1


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 9:30 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 09 dec 2007 8:20 pm
Berichten: 2932
Bij mij thuis ook goed: W7 met Chrome 11.

_________________
<als het glas half leeg is, past er meer bij in dan wanneer het half vol is>


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Doe maar zonder flash...
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 10:30 pm 
Dubbeltje

Geregistreerd: wo 17 sep 2008 9:28 am
Berichten: 228
Thuis ook nog maar eens vanaf een paar machines getest:

Win XP: geen probleem (zowel FF 3.6, IE 8, als Chrome)
Windows 7 (32 bit): ook geen probleem (alleen FF 3.6 getest)
iPad: melding dat ik Flash moet installeren. Nog een goede reden om geen flash te gebruiken op een dergelijke site...

Bij mij dus alleen problemen op mijn werk-laptop met een 64 bit-versie van Windows 7. En omdat ik het niet kan laten heb ik die ook nog maar even aangezet voor een hertest, waarbij ik meteen een update voor flash aangeboden krijg. Maar het installeren daarvan blijkt ook niet te helpen: zowel Flash versie 10.3.181.14 als 10.3.181.22 geven de RSL error. Ik ga er verder geen tijd aan besteden, maar duidelijk is wel dat er werk aan de winkel is voor de websitebouwers van WestlandUtrecht. Misschien kan iemand hen de link naar dit topic even doormailen? ;)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2011 10:46 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: ma 01 dec 2008 11:17 am
Berichten: 625
OK, Vista, IE9

_________________
veel beloven en weinig geven doet veel mensen in vreugde leven


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: 64 bit Flash?
BerichtGeplaatst: di 07 jun 2011 10:44 am 
Kwartje
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 12 okt 2008 9:53 am
Berichten: 290
Jhn314 schreef:
Mijn vermoeden is dat het een probleem met de flash plugin is, mogelijk in combinatie met de 64-bit versie van Windows. Of is er iemand die vanuit een 64-bit Windows wel al succesvol heeft kunnen testen?


Ik draai XP Pro 64-bit, FF4 en flashplayer zijn geinstalleerd.

Geeft geen errors.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Werkt weer!
BerichtGeplaatst: di 07 jun 2011 11:39 am 
Dubbeltje

Geregistreerd: wo 17 sep 2008 9:28 am
Berichten: 228
habbie schreef:
Ik draai XP Pro 64-bit, FF4 en flashplayer zijn geinstalleerd.

Geeft geen errors.

Bij mij (win7 64 bit) nu ook niet meer. Lijkt erop dat ze iets gefixt hebben?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 07 jun 2011 7:07 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: do 25 dec 2008 11:34 am
Berichten: 535
Net nog een keer geprobeerd en ook ik kreeg nu de vragen met betrekking tot voorwaarden ed.
Een paar dagen geleden nog een error. Lijkt idd gefixed te zijn.

OS: Windows Vista 64-bit
browser: Firefox 4.0.1.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 07 jun 2011 7:19 pm 
Dubbeltje

Geregistreerd: zo 18 apr 2010 12:11 pm
Berichten: 134
Hier ook geen problemen, draai nog op XP, IE7, geen enkel probleem.
Ik heb inmiddels genoeg spaarrekeningen, dus heb de aanmelding uiteindelijk niet afgerond.

Sorry dus dat ik daardoor ietwat offtopic ging, ik wilde alleen even toevoegen dat met mijn antieke hard- en software ik geen problemen heb ondervonden. :!:

groet,
Moneymaker :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 08 jun 2011 1:25 pm 
Site Admin

Geregistreerd: ma 19 maart 2007 11:40 pm
Berichten: 445
WestlandUtrecht heeft het probleem oopgelost dus ik sluit dit topic. Bedankt aan iedereen die de test gedaan heeft!


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 30 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Advertenties

Sponsors

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
phpBB SEO