Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Het is nu do 30 mei 2024 9:05 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]

Advertenties

Sponsors
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Spelregels forum
BerichtGeplaatst: vr 25 jul 2008 10:35 am 
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 07 maart 2007 9:24 pm
Berichten: 605
Van harte welkom op dit forum dat gekoppeld is aan http://www.SpaarInformatie.nl Hier kun je veel informatie vinden met betrekking tot spaarproducten, banken en alles wat daar me te maken heeft. Uiteraard is zelf deelnemen aan discussies ook mogelijk. Kortom: voor elk wat wils op dit forum. Voordat je dit forum gaat ontdekken is het van belang dat je onderstaande spelregels goed door leest zodat je weet wat wel en niet kan/mag op dit forum. Kun je je niet vinden in de regels dan verzoeken we je niet lid te worden van dit forum. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen die lid is van ons forum zich hier ook thuis voelt.

De spelregels:

Door het betreden van "forum.SpaarInformatie.nl" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze" of "forum.SpaarInformatie.nl", ga je automatisch akkoord met de volgende spelregels. Als je niet akkoord gaat met één van de spelregels, betreedt/gebruik "forum.SpaarInformatie.nl" dan niet langer. We hebben het recht om deze spelregels op ieder moment te wijzigen, hetzij op initiatief van de site beheerders, hetzij op verzoek van gebruikers (indien akkoord door beheerders), en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de spelregels te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "forum.SpaarInformatie.nl". Als je wel gebruik blijft maken van "forum.SpaarInformatie.nl", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen. Als je je niet aan deze spelregels houdt, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de spelregels kunnen afdwingen. Als gebruiker blijf je zelf te allen tijde verantwoordelijk en aansprakelijk voor de acties die je onderneemt en de berichten die je op dit forum plaatst.

Laatste aanpassing van deze regels: 19 december 2010

A. Forum posting regels

1. Berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bedoelde fora. Iedere gebruiker wordt geacht de forum omschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst.

2. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt, ook de titel dient aan te geven waar het bericht betrekking op heeft.

Voorbeelden van foutieve titels:

a. Hoe moet dit.
b. Foutmelding.

Voorbeelden van correcte titels:

a. Hoe kan ik mijn tegenrekening wijzigen
b. Foutmelding: De SaveBank database is tijdelijk niet beschikbaar

3. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Flaming of andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan.

4. Gebruikers dienen rekening te houden met de soort bezoekers op dit forum. Het plaatsen van kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel-georiënteerd, illegale (bijv. warez) links, plaatjes etc. of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "forum.SpaarInformatie.nl" gehost wordt.

5. Racisme - op welke manier dan ook - hoort niet thuis op deze fora, en is grond voor onmiddellijke weigering van de gebruiker die inbreuk pleegt op deze regel. Wij pleiten voor verdraagzaamheid over alle grenzen van rasverschillen, geslachten en/of meningen.

6. Gebruikers zijn verplicht normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaats met alleen maar grote getallen emoticons, alleen maar extreem grote of extreem kleine tekst of berichten volledig in hoofdletters of breezer taal. Tevens wordt het overvloedig gebruik van leestekens niet gewaardeerd. Hieronder wordt verstaan het herhaaldelijk gebruiken van bijv. !! of ?? tekens.

7. Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.
Uberquoten is niet toegestaan. Berichten met meer dan 2 quotes van vorige berichten worden verwijderd.

8. Spam is onder geen beding toegestaan. Gebruikers die zich schuldig maken aan spamming zullen worden gewaarschuwd en hun berichten worden verwijderd.

9. Het is op forum.SpaarInformatie.nl niet toegestaan om reclame te maken

10. Berichten met aanstootgevende tekst of afbeeldingen, laster, spam etc. kunnen worden verwijderd.

11. Berichten dienen Nederlandstalig te zijn. Het plaatsen van een niet-Nederlandstalig bericht is enkel toegestaan mits deze voorzien is van een Nederlandstalige vertaling.

12. Deze forum regels gelden ook voor het gebruik van het Privé Berichten Systeem.

13. Het is niet toegestaan berichten te plaatsen met teksten, foto's, illustraties of andere multimedia bestanden die auteursrechtelijk beschermd zijn tenzij hievoor toestemming is verkregen van de rechthebbende.


B. Onderschrift / Handtekening

1. Onderschriften mogen maximaal bestaan uit 255 tekens en maximaal 3 regels.

2. Tekst lettertype formaten moeten tussen de 9 en 12 pixels hoog zijn. Teksten in onderschriften moeten tevens voldoen aan dezelfde regels als de posting regels (zie A-3/4/5/6/7/8/9/10/13).

3. Links zijn toegestaan mits deze geen commercieel, concurrerend of aanstootgevende sites vertegenwoordigen. Links van dien aard worden verwijderd uit het onderschrift.


C. Avatars

1. Gebruiker is toegestaan om een avatar te gebruiken. Gebruiker heeft de mogelijkheid om een avatar te linken vanaf een andere site, mits de gebruiker hier toestemming voor heeft gekregen. Zonder toestemming wordt de avatar verwijderd uit het profiel.

2. Gebruikers avatar moet voldoen aan de volgende eisen. De avatar mag niet groter zijn dan 80x80 pixels, geen storende animatie bevatten, mag niet lijken op een status-indicatie van een administrator of moderator, mag niet groter zijn dan 6kb en moet een hoge constante verbinding hebben in geval van linking. Avatar gelinkt vanaf trage site of avatars die herhaaldelijk fout ingeladen worden zullen verwijderd worden uit het gebruikersprofiel.

3. Avatars moeten tevens voldoen aan dezelfde regels als de posting regels (zie A-3/4/5/6/7/8/9/10/13).


D. Account / Profiel / Eigendom en opslag data / Aansprakelijkheid

1. Een account op forum.SpaarInformatie.nl is persoonsgebonden en mag onder geen beding uitgeleend of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

2. Een account wordt herkend aan een uniek nummer en gebruikersnaam.

3. De beheerders van forum.SpaarInformatie.nl behouden het recht om een inactief account welke tenminste 12 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

4. "forum.SpaarInformatie.nl" heeft het recht om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten.

5. Als gebruiker sta je toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. "Forum.SpaarInformatie.nl" is niet verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

6. Als SpaarInformatie een claim ontvangt vanwege een actie door een gebruiker (zoals bijvoorbeeld het posten van een artikel), dan kunnen wij het IP-adres, e-mailadres en andere data die we over de desbetreffende gebruiker hebben doorgeven aan de claimende partij zodat zij die gebruiker aansprakelijk kunnen stellen.

7. SpaarInformatie stelt de gebruiker volledig aansprakelijk voor alle schade die zij lijdt door schending van deze forum regels.

8. Gebruikers kunnen SpaarInformatie niet aansprakelijk stellen voor het correct werken van dit forum, of voor ingrepen van SpaarInformatie of de moderators in dit forum.

E. Moderators

1. De beheerder van forum.SpaarInformatie.nl kan met en zonder toestemming van de gebruiker een moderator aanstellen.

2. Voor moderators gelden naast de regels van sectie E, dezelfde regels als voor overige gebruikers.

3. De moderators van forum.SpaarInformatie.nl hebben als verantwoordelijkheid erop toe te zien dat de gebruikers zich houden aan de spelregels. Daarnaast zijn ze het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als deze vragen hebben m.b.t. "forum.SpaarInformatie.nl".

4. Moderators hebben de mogelijkheid berichten te verplaatsen, wijzigen of verwijderen. Dit doen ze enkel als deze in strijd zijn met de spelregels. Daar waar nodig wijzen ze de gebruiker op de spelregels zodat de gebruiker hier bij toekomstige 'posts' rekening mee kan houden.

5. Indien noodzakelijk kan een moderator bij de beheerder een verzoek indienen tot het verwijderen van een gebruiker als deze zich niet aan de spelregels heeft gehouden.

6. Als een moderator zich niet aan bovenstaande spelregels houdt kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting.


F. Hulp / Klachten

1. Bij vragen m.b.t. "forum.SpaarInformatie.nl" zijn de moderators het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. De moderators kunnen de vraag indien nodig doorspelen naar de beheerder.

2. Klachten m.b.t. een gebruiker dienen te worden gericht aan een van de moderators middels een persoonlijk bericht ('PB').

3. Klachten m.b.t. een moderator dienen te worden gericht aan de beheerder middels een persoonlijk bericht ('PB').

4. Klachten die betrekking hebben op inbreuk op auteursrechten dienen te worden gericht aan de beheerder waarna de beheerder indien nodig het auteursrechtelijk beschermde materiaal zal verwijderen.


Veel plezier op dit forum!

_________________
Beheerder http://forum.SpaarInformatie.nl/ & http://www.SpaarInformatie.nl/ !


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Advertenties

Sponsors

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
phpBB SEO