Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Het is nu zo 22 sep 2019 10:52 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]





Advertenties

Sponsors
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 186 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 2:27 pm 
3 Kwartjes
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 28 jul 2007 8:07 am
Berichten: 950
Mooi dat we hier zelf een topic hebben waarin we bijhouden wanneer de jaaropgaven per bank beschikbaar komen. Wij weten dus dat de jaaropgaven al enige tijd beschikbaar zijn. Toch kan de belastingdienst dat niet op tijd verwerken. Da's echt een zielige vertoning.

Doe het dan helemaal niet (in plaats van half).

_________________
A fool and his money soon go separate ways
- Jeff Lynne


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 2:29 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 18 aug 2008 11:38 am
Berichten: 3335
Kunnen we hier een lijstje bijhouden van welke banken wel de saldi zijn ingevuld:
Ze hebben inderdaad 14 maanden de tijd gehad, peildatum is 1-1-2012, om de bestanden in te laden. Dat is zelfs genoeg tijd om alles met de hand over te kloppen...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 2:46 pm 
Stuiver

Geregistreerd: di 06 apr 2010 2:04 pm
Berichten: 54
@schraper
De koffie is lekker en zij hebben nog steeds een baan! Opheffen deze dienst, makkelijker kunnen we het niet maken.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 3:30 pm 
Daalder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 31 mei 2008 10:13 pm
Berichten: 1517
Nu las ik op een ander forum dat

VIA informatie zal op 1 maart om 07.00 uur 's ochtends beschikbaar zijn.
Bankgegevens komen pas rond 5 a 6 maart.


Er stond geen bron bij dus ik weet niet waar die wijsheid vandaan komt. Het kan echter wel een verklaring zijn voor het feit dat jullie zoveel gegevens missen...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 5:27 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: di 08 jun 2010 9:43 am
Berichten: 608
Als ik het zo hoor is het een grote puinhoop. Ik twijfel nu of ik de vooringevulde aangifte moet downloaden of gewoon de lege aangifte.
Want ik lees nu op de belastingsite:
Citaat:
Als u het aangifteprogramma opent, krijgt u een overzicht van de gegevens die zijn gedownload. In dat overzicht kunt u uw gegevens controleren, maar niet wijzigen. Gegevens aanpassen en verbeteren doet u verderop in de aangifte.
Hoe zit het nu? Kan me dat iemand vertellen?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 5:55 pm 
Stuiver

Geregistreerd: do 12 apr 2012 8:21 pm
Berichten: 60
Bij mij waren alle bankgegevens van ING en Credit Europe volledig vooringevuld; alleen AK Bank ontbrak. Ook mijn lijfrentes waren allemaal keurig vooringevuld. WOZ-waarde eigen woning ontbrak; ook dat het huis hypotheekvrij is, was niet ingevuld (dat hoort toch bij kadastergegevens en zou dus ook bekend moeten zijn).
Het opstarten van het programma levert even wat problemen op (Mac), totdat ik erachter kwam dat ik het programma na het downloaden en installeren moest afsluiten, vervolgens het van de belastingsite gedownloade bestandje waar de vooringevulde gegevens in staan, mar hoefde aan te klikken, waarna het programma compleet met vooringevulde gegevens van mij en mijn vrouw opstartte.
Over twee jaar is hopelijk alles webbased, zodat het downloaden van software en bestanden niet meer nodig is.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 6:25 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 18 aug 2008 11:38 am
Berichten: 3335
Wenzel, het overzicht van gedownloade gegevens is precies wat de naam zegt: Niet meer dan een overzicht, een weergave.
Daarna start het aangifteprogramma op en kun je gaan invullen cq aanpassen. Ook de gedownloade gegevens kun je aanpassen.
Maar ik zou nog even wachten tot 6 of 7 maart, ivm de bankgegevens....


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 6:27 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: di 08 jun 2010 9:43 am
Berichten: 608
Oke, bedankt. Dan doe ik dat. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat ze van mij weten. :)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 6:40 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 01 jul 2008 5:43 pm
Berichten: 4843
Woonplaats: Rijen
Zojuist gedownload, meeste data klopt, echter hebben ze van de Rabobank spaarrekeningen doorgekregen, die allang opgezegd

_________________
Vertrouwen is goed, controle nog beter...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 8:30 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 28 maart 2009 1:29 am
Berichten: 2879
groentje schreef:
Bankgegevens komen pas rond 5 a 6 maart.[/i]
Welk forum is dit?

_________________
Je moet niet voor je geld gaan werken, het geld moet voor jou gaan werken!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 8:38 pm 
2 Kwartjes

Geregistreerd: ma 01 dec 2008 11:17 am
Berichten: 619
Wel diverse gegevens door belastingdienst vooraf ingevuld, maar geen een banksaldo gegevens. Ik heb flink aantal bank , spaar en deposito rekeningen.
Bij beleggen was 1 beleggingsrekening vooraf ingevuld, een andere niet.

Volgens de aangiftebrief van de belastingdienst is vanaf 1 maart vooraf ingevulde belastingaangifte, incl. banksaldi beschikbaar.
Mooi niet dus.

Heb meerdere gebruikers op mijn computer.
Is altijd een hele puzzel om het zo te krijgen dat het niet zichtbaar is voor elke gebruiker en dan ook nog je ingevulde gegevens niet te verliezen.

_________________
veel beloven en weinig geven doet veel mensen in vreugde leven


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 9:13 pm 
Knaak
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 01 jul 2008 5:43 pm
Berichten: 4843
Woonplaats: Rijen
Wel jammer dat je nog steeds zelf moet opgeven hoeveel rente je betaald hebt.
Wel waren de gegevens van hypotheek al ingevuld, maar dus zonder bedragen.
Zie ook dat je vooringevulde data niet kan wijzigen, je kan deze alleen verwijderen.

_________________
Vertrouwen is goed, controle nog beter...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 9:47 pm 
Kwartje
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 28 jan 2009 7:38 pm
Berichten: 467
Ik meende eerst ook dat de bankgegevens ontbraken. Maar als je op 'specificeren' klikt, stonden de bedrage daar wel. Moet je nog wel invullen welk saldo van jou is. Als je dat hebt gedaan, komt het bedrag ook in het formulier zelf te voorschijn. Het had mij logischer geleken als er vanuit was gegaan dat alle bedragen 100% van mij waren met een mogelijkheid om dat te wijzigen voor die enkele rekening die ik samen met de buurman heb :-(.
De bedragen van de banken die waren opgenomen, klopten. Ook alle nullen van de rekeningen waar 1 cent op staat.
Ontbrekend:
Alex rekening courant, LPB, CB, WUB.
En bij de beleggingen: alle groenfondsen.

Kortom: nog lang niet goed genoeg!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 10:37 pm 
Stuiver

Geregistreerd: vr 23 mei 2008 8:59 pm
Berichten: 78
Bij mij stonden de meeste gegevens wel al ingevuld alleen Moneyou ontbrak
Bij één rekening was naar boven ipv naar beneden afgerond


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013 10:57 pm 
Stuiver

Geregistreerd: zo 12 okt 2008 10:49 am
Berichten: 88
Bij ons waren de hypotheekgegevens correct vooraf ingevuld.
bij de bankrekeningen missen de spaarrekening en deposito bij Leaseplanbank.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 186 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Volgende

Advertenties

Sponsors

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
phpBB SEO